Mistrovství České Republiky mládeže Luková

31.08.2011 12:56

Všechno se začalo odehrávat prvním Výběrovým řízením na Mistrovství České republiky ve sportovní kynologii,které se konalo 23.4.2011 ve Zlonicích. Tohoto závodu se zúčastnilo celkem 14 psovodů z celé ČR, kteří porovnávali své síly se svými psími svěřenci v těchto třech kategoriích : stopa , poslušnost, obrana.

Na těchto závodech jsme se umístili na krásném 4.místě s celkovým počtem 237 bodů ze 300 bodů.O 14 dní později jsme znovu vyrazili na Výběrové řízení a to tentokrát do Chodova u Karlových Varů. Zde startovalo celkem 12 mládežníků. Z dvanácti zúčastněných jsme se probojovali až na 2.místo a to s celkovým počtem 246 body. Samotné Mistrovství České republiky se konalo dne 19.8.-21.8.2011 v Lukové u Lanškrouna ,kde na tomto Mistrovství porovnali své síly tyto kraje : Jihočeský, Karlovarský, Královéhradecký, Liberecký, Moravskoslezský, Pardubický, Plzeňský, Praha, Středočeský a Ústecký. O titul Mistr ČR 2011 se ucházelo celkem 21 mladých nadějných psovodů. Z tohoto celkem vysokého čísla jsme si domu odvezli krásné 4.místo z celé ČR.

Tímto bych chtěla poděkovat  všem, kteří mi pomohli k tomuto krásnému umístění a to mému klubu ZKO Březová u Sokolova a to především předsedkyni Petře Titlbachové , Figurantovi Radku Horákovi,Miroslavu Černáčovi a mým skvělým rodičům ,bez kterých bych se neobešla.

Nesmím zapomenout také na sponzory,kteří mě podpořili finančními částkami:

Anavia S.R.O. – Ivana Dlouhá

Dlas Horní Slavkov

Anna & Michael Baumgärtner

 

Vám všem patří mé velké děkuji